صادرات باقلا لپه منجمد
باقالا از خانوادهی حبوبات است و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. باقالا یکی ازغنی ترین منابع فیبر و پروتئین در میان مواد غذایی میباشد. باقالا خاصیت این را دارد که از پوکی استخوان جلوگیری کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. باقلای منجمد، به علت دسترسی آسان در تمام فصلها، حفظ ویتامینها و مواد معدنی، عدم وجود مواد نگهدارنده و همینطور پاک و دان شده بودن،دربسته بندی مناسب به بازار عرضه میشود. از باقلا لپه منجمد، در انواع غذاها، مانند:باقلا پلو، باقالا قاتق و… میتوان استفاده کرد.
بهترین صادرکننده باقلا لپه منجمد در کشور
ارزش غذایی در هر 85 گرم از باقالی لپه منجمد
- کالری: 66کیلوکالری
- کربوهیدرات کلی: 6.4 گرم
- پروتئین: 9.3 گرم
- چربی کل: 0 گرم
- قند: 0 گرم
- اسیدهای چرب اشباع: 0 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0گرم
- نمک سدیم: 1.8 میلی گرم
- ویتامین آ: 15 میکروگرم
- ویتامین سی: 20.5 میلی گرم
- کلسیوم: 42.5 میلی گرم
- آهن: 0.6 میلی گرم
- روش مصرف:
محتویات بسته بندی را بدون نیاز به یخ زدایی ، بلافاصله پس از خروج از فریزر تا زمانی که به مقدار پخت دلخواه برسد آب پز یا بخار پز نموده و سپس از آن در تهیه باقالی پلو استفاده نمایید
صادرات کلی باقلا منجمد
باقالا یکی از بهترین و خوشمزه ترین مواد غذایی و خوراکی به حساب می آید باقلا لپه ای منجمد یکی از بهترین حبوبات میباشد که شما میتوانید برای خود استفاده کنید. این محصول برای همین افراد در همه سنین بسیار خوب و عالی میباشد و طعم بسیار فراوانی را برای شما به همراه دارد .
از خواص لپه باقالی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
درمان رماتيسم،درمان نقرس،منبع اسیدفولیک،کاهش فشارخون،کاهش کلسترول خون،کاهش بیماریهای قلبی ،عروقی،سلامت دستگاه گوارش،پیشگیری از یبوست،کاهش وزن،بهبود کمخونی ،فقر آهن،مانع از ایجاد پلاک در رگهای خونی،کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای روده،مفید برای بیماران دیابتی،کمک به کاهش ورم پروستات،کاهش دردهای مفاصل، سیاتیک،تقویت هوش و حافظه و..
مضرات مصرف بیش از حد لپه باقالی (موارد منع مصرفی):
افراد مبتلا به فاویسم از خوردن باقلا و حتی بوییدن آن محروم هستند، زیرا موجب تشدید بیماریشان می شود.
مصرف باقالی جواب آزمایش هپاتیت ب برخی از افراد را مثبت میکند و باعث اشتباه شدن آزمایشات خون میشود و توصیه میشود خانم های باردار به هیچ عنوان مصرف نکنند تا به کودک آسیب وارد نشود. نفاخ می باشد.
نکته: امروزه در ایران دو نوع عمده باقالا كشت میشود؛ یكی باقالای معمولی كه به صورت خام یا پخته مصرف میشود و دیگری باقالای لوبیا مانند گیلان معروف به «پاچِ باقالا» است كه ریزتر و لطیفتر است اما خام خورده نمیشود و بیشتر در خوراك محلی «باقالا قاتُق» به كار میرود.
نکته: ارزش غذایی باقالای خشك شده نیز بیشتر از باقالای تازه است اما ویتامین C باقالای تازه بیشتر است.